Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Fokus på miljø og bæredygtighed

Verdensmål for bæredygtig udvikling 

jpbc er en dansk underleverandør til plade og rørbearbejdning. Vi er yderst bevidste om vores ansvar som virksomhed og ønsker at være førende i vores branche, når det gælder bæredygtighed. Derfor har vi valgt at arbejde med FN’s 17 verdensmål, som grundlag for vores forbedring indenfor de verdensmål vi kan påvirke.

Hos jpbc er en af grundværdierne, at vi arbejder ordentligt, med stort ansvar over for kunder, medarbejdere, miljø og omverdenen. Vi understøtter agendaen med verdensmål, så godt vi kan og arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til vores forretning.

Vi arbejder med ISO9001 kvalitetsledelse, ISO 14.001 miljøledelse og EN1090 CE godkendte svejseprocesser, og vi har nu sat fokus på, at arbejde med Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Arbejdet med bæredygtighed og verdensmål

Verdensmål handler om mange forskellige ting, der kan påvirke hele verden og som dansk virksomhed, der arbejder lokalt i Danmark, er det ikke alle mål, vi kan påvirke.

Vi har set på hvilke verdensmål og delmål, der kan være relevant for en virksomhed som os. Efterfølgende har vi set på hvilke delmål, vi vil kunne påvirke.

Målet er at få vores verdensmål og delmål til at være en del af den måde, vi arbejder på. Vi er i den spæde opstart og det at arbejde med verdensmål er nyt for os.

Det er vores første bæredygtighedsrapport, der gerne skulle kunne hjælpe os videre på rejsen med at sikre, at vi arbejder bæredygtigt og tager stilling til, hvordan vi kan eksistere som virksomhed på den mest bæredygtige måde. 

Direktør Henrik Høgh har, efter at have været i kontakt med FN17 Business center, besluttet at JPBC skal arbejde med verdensmål. Det skal ske med en tydelig dokumentation for vores arbejde og resultater indenfor verdensmål.

For at sikre ressourcer til det, er proces ingeniør Jan Johansen ansat, og har verdensmål som et af områderne i sin jobbeskrivelse.

Vi ønsker at bidrage positivt til udviklingen af det omkringliggende samfund, hvor vi driver vores virksomhed. 

Ud fra dette fokus arbejder vi med verdensmålene som rammeværktøj. Vi har som udgangspunkt alle verdensmål i tankerne og retter specielt fokus på de verdensmål, hvor vi som dansk metalvirksomhed kan gøre en forskel.

 

Hvad er fn’s verdensmål for bæredygtig udvikling?

Fn's verdensmål består af 17 mål og 169 delmål og er den til dato mest ambitiøse globale udviklingsdagsorden.

Læs mere her

 

Læs og download jpbc udviklingsrapport 2022 – god fornøjelse!