Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

2 x opgradering i bukkeafdelingen - TRUMPF TruBend 5085 med TechZone Bend-software


Vores bukkeafdeling er i øjeblikket i gang med en større opgradering, og den første af to nye bukkemaskiner er ankommet, installeret og allerede i fuld produktion.

Produktiv og præcis allround-maskine

TruBend 5085 er bukkemaskinernes Rolls Royce. Den har bukkelængde på op til 2,2 meter med pressetryk på 85 tons. Bukkemaskinen er udstyret med TechZone Bend-software, som sikrer hurtig programmering, og gør bukkearbejdet lettere og mere ergonomisk, samt mere præcist og produktivt.

"De nye bukkemaskiner kommer til at bidrage til stor produktivitetsforbedring, sparer medarbejderne for et væsentlig tidsforbrug og sikrer, at vores kunders produkter leveres med højeste pression og bedste kvalitet” - udtaler Salgschef Poul Vistisen

Tekniske specifikationer - TruBend 5085
Trykkraft 85 t
Bukkelængde 2210 mm
Bredde mellem koloner 1750 mm
Anvendelig åben højde 385 mm
Brugbar åben højde til udvidet version 615 mm
Dybde 420 mm
Brugerflade Touchpoint TruBend
Maksimal hastighed y-akse, drift 25 mm/s
Software TechZone Bend
Dimensioner, vægt:
Længde 3020 mm
Bredde 1800 mm
Højde 2840 mm
Vægt 8300 kg


Endnu en TruBend på vej

Der er endnu en TruBend bukkemaskine på vej til jpbc. Denne gang er der tale om en TruBend 7036 som er en servo elektrisk, højpræcis og hurtig 1 meter maskine. Den forventes leveret efter sommerferien.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om bukkearbejde, eller om os, så se mere her på hjemmesiden, eller giv vores Salgschef Poul Vistisen et ring på telefon +45 8140 2021.