Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

jpbc nomineret til Award

Når Viborgegnens Erhvervsråd d. 21. nov. 2019 hylder erhvervslivet i Viborg Kommune ved et kæmpe Award show, er jpbc blandt de nominerede. jpbc er nomineret i kategorien 'Erhvervsrådets årspris 2019', en nominering vi er meget stolte af.

Erhvervsrådets årspris tildeles en organisation eller virksomhed, med hovedsæde i Viborg Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats for – eller i – erhvervslivet, eller udfoldet et bemærkelsesværdigt initiativ med erhvervsmæssigt sigte.

Dommerkomitéen består af sidste års vindere samt erhvervsfolk fra hele Viborg Kommune.

Hos jpbs er vi taknemmelige for indstillingen til prisen og takker alle vores dygtige medarbejdere - det er i særdeleshed deres fortjeneste. Det er et kæmpe skulderklap at blive indstillet til Erhvervsrådets Årspris og endnu større at blive udvalgt som 1 af de 3 nominerede. De parametre, der er lagt vægt på i udvælgelsen er vi ligeledes stolte af at repræsentere.

Vurderingsparametre:

  • Virksomhedens historie og betydning for Viborgegnen
  • Økonomisk vækst og performance de senere år
  • Virksomhedens værdier, ansvarlighed og omdømme

Award showet afholdes i Vobocold Arena d. 21. November 2019.