Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Vil du se vores nye rørlaserskærer i aktion og få en rundvisning i den store maskinpark?

  • så kom til åbent hus hos jpbc fredag d. 17. januar fra kl. 11-16.

Der er gnister, lasersprøjt og god stemning i luften, når jpbc d. 17. januar 2020 åbner dørene til vores nyeste produktionshal.

Vi inviterer alle nysgerrige borgere, virksomheder og familiemedlemmer indenfor til en demonstration af de teknikker, vores mange højteknologiske maskiner udfører. Så kom og hør mere om de spændende og vidt forskellige opgaver, vi løser hos jpbc.

Rørlæseren er også i fuld produktion hele dagen, så du kan se den nyeste teknologi i fuld sving – måske du er heldig at få en lille gave med hjem, produceret af rørlaseren.  

Alle medarbejdere står klar til at tage imod og give et indblik i rejsen for de mange forskellige plade- og rørprodukter, der hver dag tager form i jpbc’s produktionshaller.

Vi byder på en ”ristet med det hele” fra pølsevognen, og ser frem til en god dag, hvor vi glæder os til at vise vores virksomhed frem.

Du kan evt. nyde din hot dog i vores nye hal, hvor der som sædvanligt er gjort lidt ekstra ud af den gode stemning.  

Seniortænketanken har besøgt jpbc og interviewet Åge, der er vendt tilbage til jpbc – efter at han egentlig var gået på pension. Vi er stolte over, at vores seniorordning kan trække gode mænd som Åge tilbage i arbejdstøjet, og vi vil fortsat værne om vores seniorafdeling.

Her kan du læse et uddrag fra artiklen og hele artiklen kan læses ved at følge linket nederst i nyheden.

Seniorfastholdelse og -rekruttering

I Jysk Plade Bearbejdnings Center ser man seniormedarbejderne som erfarne og stabile medarbejdere og gør meget for at fastholde dem.

Seniorordninger fastholder medarbejdere

Jysk Plade Bearbejdnings Center har en række medarbejdere på seniorordninger og gør i det hele taget meget ud af at fastholde deres seniormedarbejdere. Seniorordningen omfatter forskellige former for nedtrapning i arbejdstid, hvis medarbejderne ønsker dette. Det kan fx være kortere arbejdsdage eller 1-2 faste fridage.

Derudover har virksomheden en afdeling, som de kalderfor ’seniorafdelingen’, hvor de medarbejdere, som ikke længere kan klare det fysisk krævende arbejde, kan blive forflyttet til. Fx er en seniormedarbejder for nylig begyndt i denne afdeling efter at have arbejdet mange år som svejser. Det blev for hårdt for ryggen.

Han fortsætter nu i seniorafdelingen, hvor de bl.a. laver gevind eller undersænkninger på mindre emner, og arbejdsopgaverne derfor ikke er fysisk belastende.

I seniorafdelingen hænger der desuden malerier og platter, som medarbejderne selv har medbragt. Derudover er der også en sofa, hvor medarbejderne kan tage et hvil eller en lur i løbet af arbejdsdagen.

Seniorerne har fået lov til at indrette arbejdspladsen for at skabe en god stemning.

Læs hele artiklen her

Ved det store awardshow i Vibocold Arena i går, løb jpbc med Erhvervsrådets Årspris. Direktør Henrik Høgh var på scenen og modtage prisen. Alle medarbejdere var inviteret med til awardshowet og sad forventningsfulde i salen, da juryens begrundelse blev læst op.

”jpbc har skabt flotte økonomiske resultater samtidig med, at deres kapacitet er vokset. Virksomheden har således udvidet med både medarbejdere, maskiner og lokaler. En virksomhed, hvor medarbejdertrivsel og udvikling er i centrum”.

Henrik Høgh, der normalt ikke soler sig i spotlyset, var oprigtig glad for Erhvervsrådets Årspris. Han benyttede lejligheden til at sige tak til alle sine dygtige medarbejdere. ”Det er absolut dem, der bærer hele vores vækst igennem. Det er en fantastisk indsats de leverer hver eneste dag”.

Når Viborgegnens Erhvervsråd d. 21. nov. 2019 hylder erhvervslivet i Viborg Kommune ved et kæmpe Award show, er jpbc blandt de nominerede. jpbc er nomineret i kategorien 'Erhvervsrådets årspris 2019', en nominering vi er meget stolte af.

Erhvervsrådets årspris tildeles en organisation eller virksomhed, med hovedsæde i Viborg Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats for – eller i – erhvervslivet, eller udfoldet et bemærkelsesværdigt initiativ med erhvervsmæssigt sigte.

Dommerkomitéen består af sidste års vindere samt erhvervsfolk fra hele Viborg Kommune.

Hos jpbs er vi taknemmelige for indstillingen til prisen og takker alle vores dygtige medarbejdere - det er i særdeleshed deres fortjeneste. Det er et kæmpe skulderklap at blive indstillet til Erhvervsrådets Årspris og endnu større at blive udvalgt som 1 af de 3 nominerede. De parametre, der er lagt vægt på i udvælgelsen er vi ligeledes stolte af at repræsentere.

Vurderingsparametre:

  • Virksomhedens historie og betydning for Viborgegnen
  • Økonomisk vækst og performance de senere år
  • Virksomhedens værdier, ansvarlighed og omdømme

Award showet afholdes i Vobocold Arena d. 21. November 2019.


jpbc satser stort med en investering på knap 10 millioner i en rørlaserskærer

jpbc i Rødkærsbro springer ud i en helt ny teknologi, når virksomheden om en uges tid modtager en avanceret rørlaserskærer fra italienske Adige. Den skal sættes ind i en helt ny bygning, som firmaet er ved at bygge færdig. Rørlaseren skal supplere virksomhedens kompetencer inden for pladebearbejdning, laserskæring, stansning, svejsning og montage.