Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Droneoptagelser hos jpbc

Vi har for nyligt haft besøg af ISOfilm, der er i gang med redigeringen af en række nye præsentationsfilm om jpbc.

I begyndelsen af 2020 udkom de første 6 film med titlerne: afgratning, bearbejdning, bukning, laserskæring, stansning og valsning. Vi forventer at kunne præsentere næste serie af film inden årets udløb.  

I denne omgang har optagelserne bl.a. inkluderet droneoptagelser, så vi kan præsentere hele vores store maskinpark – set fra luften. Vi er spændte på resultatet og glæder os til at kunne præsentere det for vores kunder og samarbejdspartnere. Med droneoptagelserne kan vi for første gang vise et tidssvarende indblik i, hvor stor vores virksomhed har vokset sig. Hvis man er interesseret, kan man klikke ind på https://arkiv.dk/vis/4833613 og se et af de første billeder af jpbc’s hovedkontor fra 1989, hvor virksomheden kun havde 3 års erfaring i branchen.

I dag har vi over 30 års erfaring - og bygningsareal og maskinpark er vokset betydeligt. I 1989 var det et sort/hvid foto, og i 2020 er det droneoptagelser, der skal indfange og formidle, hvem vi er hos jpbc. Præsentationsfilmene giver os mulighed for at vise resten af verden den virksomhed, vi er så stolte af.    

Samarbejdet med ISOfilm er forløbet godt, og vi er meget tilfredse med de første film, der allerede er røget gennem produktionsmøllen. Du kan se dem alle sammen på vores youtube kanel: https://www.youtube.com/watch?v=jCuNmI8-KD0