Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Kreativ laserskæring hos jpbc - spritstander

Jpbc’s produktionshaller rummer dygtige medarbejdere og højteknologiske maskiner. Det er en god kombination, når vi skal løse opgaver for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi bruger dog også vores evner til intern dekoration og problemløsning.

Det har bl.a. resulteret i udviklingen af en specialdesignet spritstander

Da det i foråret 2020 blev en del af hverdagen at spritte hænder af, nødvendiggjorde det således at vi kunne placere håndsprit på en lettilgængelig måde for vores medarbejdere. Det resulterede i et design af en håndspritholder udført af vores rørlaserskærer og pladelaserskærer. Spritstanderen er udført i rustfrit materiale, så den kan stå både udendørs og indendørs.

Håndspritstanderen er i eksemplet her udført på et kvadratisk rør, men kan i princippet laves på rektangulære samt runde rør – tilpasset efter spritflasken. Rørlaserskæring og pladelaserskæring er meget fleksibelt – og giver store muligheder for designfrihed.

 

Vil I have en specialdesignet spritstander?

Hvis I har brug for en lignende løsning, så hjælper vi jer naturligvis meget gerne med det. Vores rør- og pladelaserskærere er effektive, så vi kan hurtigt få skåret en løsning, der passer til jeres behov. Der kan sagtens videreudvikles på produktet, hvis det skal løse flere funktioner. Kontakt Villy på tlf: 81 40 47 37, hvis I vil have et tilbud på specialdesignede spritstandere med jeres eget logo på.