Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Mere end 30 år med specialdesignede julestjerner

Vi er en virksomhed, der værner om vores værdier og traditioner. En af dem er, at vi hvert år designer vores helt egen julestjerne – udført i messing af vores laserskærer. De specialdesignede julestjerner sender vi som en hilsen til samarbejdspartnere. 

I år er det 33. gang, vi laver julestjerner. Motiverne, der er designet af vores programmør Lora, er klassiske juleillustrationer – i år er det en juleklokke. I alt findes der 31 forskellige designs, da vi de første 2 år anvendte det samme motiv. Når julen banker på døren, går laserskæreren i gang med at forvandle messingpladerne til julepynt. De 30 forskellige designs er nok til at pynte et helt juletræ med.

 

Laserskårne værdier 

Langt de fleste opgaver, vi løser hos jpbc er konstrueret til industrien. Vores moderne maskiner er grobund for samarbejdet om innovative løsninger indenfor plade- og rørbearbejdning til små og store virksomheder. Det er vi stolte af – men vi er også stolte af vores egne små traditioner. Produktionen af årets julestjerne markerer derfor en laserskåren værdi, som vi holder i hævd.     

 

Julestjerne anno 2020

 

Julestjerne anno 1997