Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Ny salgschef hos jpbc A/S

Den 16. april overtog Thanh Lam ansvaret som salgschef og dermed den daglige ledelse af salgsteamet hos jpbc A/S.

”Vi er rigtigt glade for, at Thanh har takket ja til at påtage sig den vigtige rolle som vores nye salgschef. Vi har lynende travlt både på hjemme- og eksportmarkedet, og derfor er det vigtigt, at vi får en så vidende og dygtig salgschef som Thanh i spidsen for vores salgsteam,” siger direktør Henrik Høgh.

Thanh Lam har bredt branchekendskab og har haft succes i tilsvarende funktioner, hvilket giver gode forudsætninger for den fremtidige position som salgschef hos jpbc A/S.

”Lige fra mit første møde hos jpbc har jeg været meget imponeret over den værdibaserede tilgang og kultur som alle i hele virksomheden er stolte af at være en del af. Det er alt lige fra kvalitet, kundeservice, tillid, trivsel til det vigtigste af alt - hvorfor man gør tingene som man gør. Det er alle nogle værdier som jeg kan se mig selv blive en del af, både som kollega og som ambassadør for jpbc udadtil.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme med på rejsen og til at kunne bidrage med mine erfaringer og ambitioner.
Jeg har fået en rigtig god modtagelse og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde” siger Thanh Lam.

Thanh Lam er 46 år og er bosat Herning sammen med sin kone og tre børn. Han er uddannet inden for produktionsteknologi, ledelse og salg og har årelangt branchekendskab i metal- og maskinindustrien.