Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Kom og se vores fabrik til åbent hus. Se bl.a. vores nye rørlaserskærer i aktion og få en rundvisning i den store maskinpark?

  • så kom til åbent hus hos jpbc fredag d. 17. januar fra kl. 11-16.

Der er gnister, lasersprøjt og god stemning i luften, når jpbc d. 17. januar 2020 åbner dørene til vores nyeste produktionshal.

Vi inviterer alle nysgerrige borgere, virksomheder og familiemedlemmer indenfor til en demonstration af de teknikker, vores mange højteknologiske maskiner udfører. Så kom og hør mere om de spændende og vidt forskellige opgaver, vi løser hos jpbc.


Foto: René Wibholdt, Teknovation 17/2019

Rørlæseren er også i fuld produktion hele dagen, så du kan se den nyeste teknologi i fuld sving – måske du er heldig at få en lille gave med hjem, produceret af rørlaseren.  

Alle medarbejdere står klar til at tage imod og give et indblik i rejsen for de mange forskellige plade- og rørprodukter, der hver dag tager form i jpbc’s produktionshaller.

Vi byder på en ”ristet med det hele” fra pølsevognen, og ser frem til en god dag, hvor vi glæder os til at vise vores virksomhed frem.

Du kan evt. nyde din hot dog i vores nye hal, hvor der som sædvanligt er gjort lidt ekstra ud af den gode stemning.