Om jpbc

Underleverandør til plade- og rørbearbejdning

jpbc løser alle opgaver indenfor plade- og rørbearbejdning med præcison, fleksibilitet og topprofessionel rådgivning.

jpbc A/S er en 100 % underleverandør/samarbejdspartner inden for rør- og pladebearbejdning, med stor erfaring inden for blandt andet laserskæring, stansning, bukning, svejsning og montage.

En stor moderne maskinpark på et produktionsareal på 14.000 m2 gør, at stort set alle opgaver kan varetages inden for plade- og rørbearbejdning i alle materialetyper, for eksempel almindeligt stål, højstyrkestål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

Siden grundlæggelsen i 1986 har medarbejderne været grundstammen for succesen, og der er i fællesskab opbygget en stor teknisk knowhow.

Kvalitet og det menneskelige aspekt er rigtig vigtigt for virksomheden, der bliver drevet efter få principper med en flad struktur i organisationen.

Vores vision og mission

Mission: jpbc vil skabe værdi for vores kunder, som den fortrukne samarbejdspartner indenfor innovativ rør- og pladebearbejdning

Vision: Kunden skal altid opleve, at jpbc er på forkant. Vi har gennem en årrække været i stor vækst. Vores kunder er vokset, og der er kommet flere til. Vores ambition er at vækste 10% årligt.

Som led i vores vision om at kunden altid skal opleve, at jpbc er på forkant, arbejder vi på moderne udstyr med et fremsynet mindset baseret på vores erfaring. Vi fjerner
problemer i en løsning, inden de opstår og hjælper vores kunder til den bedste løsning.

Arbejdet med verdensmål ser vi som en naturlig følge i vores mål om at blive den mest bæredygtige virksomhed i vores branche og som en naturlig fortsættelse af voresarbejde med ISO 9001, ISO14.001 og EN1090.

Organisation

Virksomhedens kultur og værdier bygger på ærlighed og stor tillid. Vi vil gerne være og har ry for at være en virksomhed, som arbejder efter principper om ordentlighed, og at man kan regne med os.

Organisationen er flad, og direktøren har sin gang i hele virksomheden i løbet af dagen, og på den måde har topledelsen en god føling med, hvad der sker i hele produktionen.

jpbc DNA

Det er helt særligt at være ansat i jpbc, hvor der er en meget flad organisation. Der er meget kort fra medarbejder til ledelse, og alle medarbejdere taler tit med direktøren, der har indgående kendskab til hele maskinparken. Hver enkelt medarbejder betyder rigtigt meget for virksomheden.

Der arbejdes med en omvendt organisationsplan, hvor medarbejdere er øverst, og direktøren Henrik er nederst. Henrik udtaler, at ”Det er vores produktionsmedarbejdere, der skaber værdierne, og det er dem, der er de vigtigste. De øvrige lag skal støtte op om at gøre det så let som muligt for produktionsmedarbejderen at udføre sin opgave”.

Ledelsesformen er værdibaseret ledelse med udgangspunktet, at vi alle skal have det godt, når vi går på arbejde og glæde os til at gå på arbejde. Værdierne er blevet til på et seminar i samarbejde med medarbejdere.

Medarbejdere ansættes først og fremmest på deres personlighed, da det er vigtigt for samarbejdet i virksomheden. Det er dog også vigtigt, at de kan leve op til den høje kvalitet, vi leverer.

4 gode grunde til at vælge jpbc som leverandør!

Vi tager hånd om vores kunder    
Hos jpbc A/S tager vi hånd om vores kunder og mener, at der skal mere til end en god løsning. Derfor er kunden altid i centrum, og vi er overbeviste om, at netop god service er nøgleordet for et godt samarbejde.

Indsigt og erfaring
jpbc blev etableret i 1986 og har mange års erfaring i branchen, hvilket er noget, der kommer vores kunder til gode gennem indsigt, viden, forståelse og tryghed, når du handler med os.

Rådgivning og sparring
Med jpbc A/S som leverandør er kunden garanteret gensidig tillid og respekt, samt god rådgivning og sparring. Vores dygtige og erfarne salgsteam vil i samråd med kunden gennemgå behov, forbrug, ønsker og udfordringer. Vi sørger med andre ord for, at kunden altid får de bedst mulige løsninger på sine projekter.

Kompromisløs kvalitet 
Hos jpbc A/S anvender vi udelukkende godkendte leverandører til vores produktionsmaterialer. Vi har besøgt vores leverandører, og de er nøje udvalgt – uden at gå på kompromis.

Vi betragter både vores kunder og leverandører som ligeværdge
samarbejdspartnere, og vi er først tilfredse, når kunden er det. ISO9001 er vores ledelsessystem. Der sker løbende kvalitetskontrol af emner gennem vores produktion. Eventuelle afvigelser følges nøje og bruges til at lære af. 

Mere end 30 års erfaring der giver dig bedre resultater

15000
M2 produktionsareal
114
Dedikerede medarbejdere
175000
Leverede ordrer
400
Glade kunder

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!