Konceptløsninger

Konceptløsninger og specialiseret rådgivning - jpbc hjælper dig helt i mål

jpbc hjælper dig med at nå hele vejen i mål med dine gode idéer. Med vores konceptløsninger agerer vi totalleverandør og håndterer alle steps – helt frem til, du står med det endelige produkt.

Du har kun én kontaktperson – jpbc – og én deadline at forholde dig til. Vi tager ansvaret for hele processen og leverer et kvalitetsprodukt til tiden.

Som en erfaren og kreativ samarbejdspartner hjælper vi dig i idéfasen med at finde de rigtige løsninger. Vi kan bidrage med forbedringer af tegninger og konstruktioner, så de bliver modne til jpbc’s produktionslinje.

Værdien for dig som kunde vil være at få skabt en gennemskuelighed i din produktion, hvilket der kan være flere indgangsvinkler til:

  • Din produktion skal lukkes ned, så du fremadrettet kun vil stå for montage af dit produkt
  • Udflytning af en mindre del af din produktion, som ikke skaber værdi for din virksomhed
  • Større effektivitet i din produktion ved at få færdige emner leveret fra jpbc 

I produktionen varetager vi alle tænkelige opgaver – fx laserskæring, stansning, svejsning, kantbukning, valsning, efterbearbejdning med mere. Til sidst kan vi tilbyde montage og levering af slutproduktet til dig. 

 

Vi håndterer store og små serier

For os er ingen opgave for stor eller for lille. Uanset om du har behov for at få udført en enkelt opgave med få emner, eller om du har behov for en større produktion, er jpbc din professionelle totalleverandør.

Vores maskinpark er gearet til at producere både store og små serier, og vi er specialister i skræddersyede løsninger med kort leveringstid – præcist, effektivt, og til konkurrencedygtige priser.

Vores mål er at optimere produktionsprocessen og forbedre effektiviteten. Vi arbejder på at skabe gennemskuelighed i din produktion og minimere kompleksiteten. Vores ekspertise inden for metalbearbejdning er din nøgle til en mere effektiv produktionsproces.

 

Erfarent team

Vi er et erfarent team, som er vant til at håndtere både komplicerede og utraditionelle projekter. Vores kernekompetencer er at være din rådgiver og partner fra tanke til en færdig løsning.

Vores koncept er baseret på fleksibilitet med høj kvalitet og præcision i alt, hvad vi laver og leverer ud af huset. Vi har en bred vifte af kompetencer samlet i virksomheden og stiller vores ekspertise til rådighed i alle faser.

Med én leverandør slipper du for selv at fragte halvfabrikata – hos jpbc får du én samlet løsning på din opgave. Det gør logistikken nemmere og letter dit overblik. Derfor kalder vi os totalleverandør.

Søger du et færdigt koncept, så hjælper vi dig gerne med næste step, så vi kan blive din fremtidige samarbejdspartner

Kontakt os om konceptløsninger

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!