Certificering

Certificeringer

Kvalitetssikring er en vigtig del af vores rolle som underleverandør/samarbejdspartner. Vi lægger stor vægt på at kunne indfri vores kunders kvalitetskrav og yde topprofessionel rådgivning om krav til mærkning og kvalitetssikring.

Vi er uafhængigt certificerede efter både ISO 9001/ 2015, ISO 14001/ 2015, EN1090-1 og fødevarestyrelsens Smiley-ordning.

ISO 9001 | ISO 14001 standarderne indeholder specifikke krav til et kvalitets- og miljøledelsessystem, og hjælper os med at indfri vores kunders krav og forventninger til de produkter, vi leverer.

EN1090-1 |  EN1090-2 er en harmoniseret europæisk standard for bærende stål- og aluminiumskonstruktioner. jpbc er godkendt til at udføre opgaver inden for Udførelsesklasse EXC 1, EXC 2 for svejste konstruktion og op til EXC4 for vandskæring, laserskæring og stansning.


Med EN 1090-1-certificeringen kan vi håndtere svejseopgaver, hvor det er et krav, at bærende konstruktioner skal være CE-mærket. Standarden sikrer, at produktionen er nøje planlagt – helt fra designfase og frem til slutlevering.

Smiley-ordning er en integreret del af jpbc, hvilket betyder at jpbc er godkendt af fødevarestyrelsen til fremstilling af maskiner og udstyr til fødevareindustrien.

Er du I tvivl om, hvorvidt et produkt kræver en certificering, rådgiver vi dig gerne ud fra vores mangeårige erfaring.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!