Læreplads hos jpbc

Læreplads hos jpbc

jpbc er en moderne virksomhed med fingeren på pulsen, og vi er i konstant udvikling. Vi ansætter løbende lærlinge som både smed, klejnsmed og rustfast klejnsmed. Har du hænderne godt skruet på, og har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed, så læs med her.

 

Hvem er du?

Du har en naturlig interesse for metal og produktion. Du elsker at arbejde med hænderne. For at du kan få en læreplads som smed, klejnsmed eller rustfast klejnsmed skal du have gennemført EUX grundforløb 2 eller det almindelige grundforløb 2 fra en teknisk skole med speciale som smed.

Læreplads med udviklingsmuligheder

Du bliver tilknyttet en færdiguddannet smed eller klejnsmed, som sørger for din faglige oplæring og instruerer dig i, hvordan vi arbejder og bruger de forskellige maskiner.

Når du begynder på uddannelsen, bliver du inviteret på en introduktionstur. Her kan du lære virksomheden og dine kommende kollegaer at kende. 

Elevtiden varer 3½-4 år og skifter mellem praktik i virksomheden og skoleophold.

Ansøg om læreplads, eller hør mere

Er du afklaret og ved hvad du vil, så send os en ansøgning med det samme til job@jpbc.dk. Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, så ring på telefon 86 65 92 22

– Vi glæder os til at høre fra dig!

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!