Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Om os

Din underleverandør til plade-og rørbearbejdning

jpbc løser alle opgaver indenfor plade- og rør-bearbejdning med præcison, fleksibilitet og top-proffesionel rådgivning.

Jysk Plade Bearbejdnings Center (jpbc) er en 100 % underleverandør/samarbejdspartner inden for plade- og rørbearbejdning. Vi har stor erfaring inden for blandt andet laserskæring, stansning, bukning og svejsning.

Med det nuværende produktionsareal på 10.000 m2 og en stor maskinpark kan vi varetage stort set alle opgaver inden for plade- og rørbearbejdning i alle materialetyper - fx almindeligt stål, højstyrkestål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

Siden grundlæggelsen i 1986 har medarbejderne været grundstammen for vores succes. Vi har i fællesskab opbygget en stor teknisk erfaring sammen, hvor du som kunde kan drage nytte af en medarbejderstab og en virksomhed, der vil give videre af den tekniske know-how, vi har opnået, siden vi startede i 1986.

Vision: jpbc vil være på forkant med den teknologiske udvikling indenfor vores kernekompetence.

Mision: jpbc er den fortrukne samarbejdspartner indenfor innovativ plade-og rørbearbejdning

Derfor startede vi i 2019 et nyt forretningskoncept op omkring rørlaserskæring. Vi havde igennem flere år købt en del rørskæring, så vi var bekendte med teknologien og de muligheder rørlaserskæring rummer. samtidig med indkøbet af rørlaseren udvidede vi vores produktionsareal med 1500 m2. 

Kvalitet og det menneskelige aspekt er rigtig vigtig for os som virksomhed. Virksomheden bliver drevet efter få principper med en flad struktur i organisationen. Organisationen er baseret på at have en høj fleksibilitet, så arbejdsdagen bliver simpel for vores kollegaer, men ligeledes for dig som kunde.

Du er altid velkommen til at ringe for at høre nærmere omkring vores virksomhed og vores værdigrundlag.

 


 

4 gode grunde til at vælge jpbc som leverandør!

Vi tager hånd om vores kunder    
Hos jpbc tager vi hånd om vores kunder og mener, at der skal mere til end en god løsning. Derfor er du som kunde altid i centrum, og vi er overbeviste om, at netop god service er nøgleordet for et godt samarbejde.

Indsigt og erfaring
jpbc blev etableret i 1986, og har mange års erfaring i branchen, hvilket er noget, der kommer vores kunder til gode, gennem indsigt, viden, forståelse og tryghed når du handler med os.

Rådgivning og sparring
Med jpbc som leverandør er du garanteret gensidig tillid og respekt, samt god rådgivning og sparring. Vores dygtige og erfarne salgsteam vil i samråd med dig gennemgå jeres behov, forbrug, ønsker og udfordringer. Vi sørger med andre ord for, at I altid får de bedst mulige løsninger på jeres projekter.

Kompromisløs kvalitet 
Hos jpbc anvender vi udelukkende godkendte leverandører til vores produktionsmaterialer. Vi har besøgt vores leverandører, og de er nøje udvalgt – uden at gå på kompromis.