Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

86 65 92 22
jpbc@jpbc.dk

Certificering og kvalitet

Kvalitetssikring er en vigtig del af vores rolle som underleverandør/samarbejdspartner. Vi lægger stor vægt på at kunne indfri vores kunders kvalitetskrav og yde topprofessionel rådgivning om krav til mærkning og kvalitetssikring.

Vi er uafhængigt certificerede efter både ISO 9001/ 2015, ISO 14001/ 2015, EN1090-1 og fødevarestyrelsens Smiley-ordning.

ISO 9001 | ISO 14001 standarderne indeholder specifikke krav til et kvalitets- og miljøledelsessystem, og hjælper os med at indfri vores kunders krav og forventninger til de produkter, vi leverer.

EN1090-1 |  EN1090-2 er en harmoniseret europæisk standard for bærende stål- og aluminiumskonstruktioner. jpbc er godkendt til at udføre opgaver inden for Udførelsesklasse EXC 1, EXC 2, EXC 3 og EXC 4.

Med EN 1090-1-certificeringen kan vi håndtere svejseopgaver, hvor det er et krav, at bærende konstruktioner skal være CE-mærket. Standarden sikrer, at produktionen er nøje planlagt - helt fra designfase og frem til slutlevering.

Smiley-ordning er en integreret del af jpbc, hvilket betyder at jpbc er godkendt af fødevarestyrelsen til fremstilling af maskiner og udstyr til fødevareindustrien.

Er du I tvivl om, hvorvidt et produkt kræver en certificering, rådgiver vi dig gerne ud fra vores mangeårige erfaring.