jpbc nomineret til Award

Når Viborgegnens Erhvervsråd d. 21. nov. 2019 hylder erhvervslivet i Viborg Kommune ved et kæmpe Award show, er jpbc blandt de nominerede. jpbc er nomineret i kategorien ‘Erhvervsrådets årspris 2019’, en nominering vi er meget stolte af.

Erhvervsrådets årspris tildeles en organisation eller virksomhed, med hovedsæde i Viborg Kommune, der har gjort en ekstraordinær indsats for – eller i – erhvervslivet, eller udfoldet et bemærkelsesværdigt initiativ med erhvervsmæssigt sigte.

Dommerkomitéen består af sidste års vindere samt erhvervsfolk fra hele Viborg Kommune.

Hos jpbs er vi taknemmelige for indstillingen til prisen og takker alle vores dygtige medarbejdere – det er i særdeleshed deres fortjeneste. Det er et kæmpe skulderklap at blive indstillet til Erhvervsrådets Årspris og endnu større at blive udvalgt som 1 af de 3 nominerede. De parametre, der er lagt vægt på i udvælgelsen er vi ligeledes stolte af at repræsentere.

Vurderingsparametre:

  • Virksomhedens historie og betydning for Viborgegnen
  • Økonomisk vækst og performance de senere år
  • Virksomhedens værdier, ansvarlighed og omdømme

Award showet afholdes i Vobocold Arena d. 21. November 2019.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!