Jpbc vinder Erhvervsrådets Årspris 2019

Ved det store awardshow i Vibocold Arena i går, løb jpbc med Erhvervsrådets Årspris. Direktør Henrik Høgh var på scenen og modtage prisen. Alle medarbejdere var inviteret med til awardshowet og sad forventningsfulde i salen, da juryens begrundelse blev læst op.

”jpbc har skabt flotte økonomiske resultater samtidig med, at deres kapacitet er vokset. Virksomheden har således udvidet med både medarbejdere, maskiner og lokaler. En virksomhed, hvor medarbejdertrivsel og udvikling er i centrum”.

Henrik Høgh, der normalt ikke soler sig i spotlyset, var oprigtig glad for Erhvervsrådets Årspris. Han benyttede lejligheden til at sige tak til alle sine dygtige medarbejdere. ”Det er absolut dem, der bærer hele vores vækst igennem. Det er en fantastisk indsats de leverer hver eneste dag”.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!