Mere end 30 år med specialdesignede julestjerner

Vi er en virksomhed, der værner om vores værdier og traditioner. En af dem er, at vi hvert år designer vores helt egen julestjerne – udført i messing af vores laserskærer. De specialdesignede julestjerner sender vi som en hilsen til samarbejdspartnere. 

I år er det 33. gang, vi laver julestjerner. Motiverne, der er designet af vores programmør Lora, er klassiske juleillustrationer – i år er det en juleklokke. I alt findes der 31 forskellige designs, da vi de første 2 år anvendte det samme motiv. Når julen banker på døren, går laserskæreren i gang med at forvandle messingpladerne til julepynt. De 30 forskellige designs er nok til at pynte et helt juletræ med. 

Laserskårne værdier 

Langt de fleste opgaver, vi løser hos jpbc er konstrueret til industrien. Vores moderne maskiner er grobund for samarbejdet om innovative løsninger indenfor plade- og rørbearbejdning til små og store virksomheder. Det er vi stolte af – men vi er også stolte af vores egne små traditioner. Produktionen af årets julestjerne markerer derfor en laserskåren værdi, som vi holder i hævd.

jpbc - Julestjerne anno 2020
Julestjerne anno 2020
Julestjerne anno 2020
Julestjerne anno 2020

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!