Ny montageafdeling øger effektiviteten og højner kvaliteten

Hos jpbc gør vi vores bedste for, at alle vores arbejdsprocesser er gennemtænkte og derved gjort både smartere og mere effektive, så vi altid sikrer vores kunder den bedste kvalitet til rette tid og til den rigtige pris.

600 m2 montageafdeling
Hos jpbc har vi i flere år udført montagearbejde, og vores afdeling er igennem årenes løb vokset. Den hidtil største udvidelse af vores montageafdeling skete i marts 2020, hvor vi rykkede ind i den 600 m2 store hal beliggende tæt på vores øvrige produktionshaller.

Dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere
Vores nye montageafdeling rummer på nuværende tidspunkt tre dygtige og højtdedikerede medarbejdere. Der er stor variation i kompleksiteten af montageopgaver. Derfor sørger vi altid for, at vores medarbejdere er fagligt godt klædt til at udføre den enkelte opgave. For at sikre en korrekt forståelse for kundens produkter bliver medarbejderne altid grundigt instrueret i både produkter og i anvendelse af specialværktøjer.

Procesdokumentation er i dag en meget vigtig faktor. Vi sørger naturligvis for, at den nødvendige dokumentation bliver udført og tilføjet i vores ERP-systemet, så der er styr på både instruktioner og sporbarhed i hele processen.

Vi har mange forskelligartede montageopgaver. En af vores primære opgaver er montering og klargøring af ground handling equipment til lufthavne – heriblandt kølemaskiner til afkøling af flykabiner, når de holder ved gate.

Konceptløsninger – der giver værdi for vores kunder
Vores nye montageafdeling er et vigtigt led i den samlede produktionsproces. Med vores konceptløsninger agerer vi som totalleverandør for flere af vores kunder. Vi håndterer alle steps – fra de spæde ideer til udvikling, produktion, montage og til de færdige produkter, der pakkes og leveres direkte til den ønskede adresse.   

Se meget mere om jpbc og montage her.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!