Hos jpbc i Rødkærsbro er vi eksperter i 2D og 3D-rørlaserskæring

Hos jpbc i Rødkærsbro ved Viborg er vi eksperter i rørlaserskæring – og med vores 1500 m2 store produktionsareal til formålet har det gjort os til nogle af de førende på markedet indenfor rørlaserskæring i Danmark. Vi er ikke i tvivl om, at rørlaserskæring er fremtiden inden for rørbearbejdning, siger direktør Henrik Høgh.

Vi har hos jpbc specialiseret os inden for rørlaserskæring i 2D og 3D, og vores store og moderne maskinpark arbejder på højtryk – vi har nemlig fuld fart i produktionen.

Hos jpbc er vi blandt de førende på markedet indenfor rørlaserskæring. Med rørlaserlaserskæring opnås en helt unik ensartethed og præcision, som giver et effektivt produktionsflow i efterbearbejdningen, hvilket er med til at give økonomiske- og tidmæssige besparelser både i egen produktion og for vores kunder.

Hvad er det, 3D rørlaserskæring kan?

Rørlaserskæring er en anerkendt og gennemtestet teknik, som består af en termisk proces, der er kendt for at lave en ”ren” snitflade med skarpe tolerancer. Det betyder, at rørlaserskæring især er velegnet til emner, der har høje tolerance- og kvalitetskrav til slutproduktet. Rørlaserskæring kan desuden anvendes på alle typer materialer fra 0,5 mm. – 10,0 mm. godstykkelse, og teknikken kan skære med stor nøjagtighed med minimum varmepåvirkning.

Der er også integreret et spyd i vores maskine, der opsamler lasersprøjt ved skæring af runde rør, hvor den indvendige side står fri af lasersprøjt. Denne type laserskæring er især velegnet til emner til levnedsmiddel- og procesudstyrsindustrien, hvilket gør rørlaserskæring til en alsidig teknik.

Mens et emne er i produktion, forbereder vi det næste, og derudover kan laserskæring også erstatte manuelt arbejde i form af boring af huller, smig-skæring, undersænkede huller mv., hvilket sænker produktionstiden til et minimum og giver jer plus på bundlinjen.

Rørlaserskæring er fremtidens teknik inden for
metal- og rørproduktion
”Det betyder, at vi bl.a. kan hjælpe metal- og andre produktionsvirksomheder med at producere emner med en unik ensartethed og et imponerende skæreresultat hurtigt og enkelt, uanset om der er tale om firkantede emner eller rør. Vi kan derfor koge en lang række traditionelle værkstedsopgaver ned til én opgave med rørlaserskæring”, siger Key Account Manager, Villy Madsen, og der er ingen tvivl om, at vi hos jpbc ser en lys fremtid inden for metal- og rørproduktion med rørlaserskæring.

Derudover tilføjer Villy også, at maskinparken snart udvides med endnu en rørlaserskærer, så vi kan hjælpe flere kunder med præcisionsskårne produkter og tilbyde endnu kortere leveringstid.

Hos jpbc har vi over 35 års erfaring og tung teknisk know-how inden for plade- og rørbearbejdning, og blandt vores ydelser finder du også laserskæring, stansning, bukning og svejsning i alle materialetyper – lige fra almindeligt stål til kobber og messing. Vi er desuden vant til at tænke innovativt og ud af boksen, der gør os til jeres foretrukne samarbejdspartner og leverandør af rørlaserskæring.

Læs mere om jpbc og rørlaserskæring her.

Fakta om jpbc’s rørlaserskærer LT7

  • Professionel håndtering af emner
  • 2D og 3D rørlaserskæring på en Adige LT 7 / 3KW
  • Materialetyper: sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing
  • Godstykkelsen fra 0,5mm. – 10mm, max vægt 23kg/ meter
  • Dimensioner fra Ø12mm. – Ø152mm.
  • Firkant 12x12mm til 150x150mm
  • Håndtering af råvaremagasiner op til 6,5 meter

  Fakta om jpbc’s rørlaserskærer LT8

   • Professionel håndtering af emner
   • 2D og 3D rørlaserskæring på en Adige LT8 – 20 / 4KW
   • Materialetyper: sort stål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing
   • Godstykkelsen fra 0,5mm. – 12mm.
   • Dimensioner fra Ø12mm. – Ø240mm.
   • Firkant: 12mm. x 12mm. – 200mm. x200mm.
   • Håndtering af råvaremagasiner op til 12,5 meter

   Få nyheder og inspiration

   Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

   Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

   Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

   Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

   Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!