TRUMPF TruLaser 5030 8kW fiberlaser – markant opgradering af laserskæreafdeling

Hos jpbc er vi i fuld gang med installationen af vores nye fiberlaser –TRUMPF TruLaser 5030 8kW med fuldautomatiseret lift- og partmaster samt 2 stk. dobbeltvogne til råmaterialer.

Den nye TruLaser er en ”ener” – den er ombygget og specialtilpasset, og der findes ingen magen til i verden. Opbygningen er bevidst valgt for at opnå den højeste fleksibilitet, både med automation og som stand-alone-maskine.

Nyeste teknologier sætter skub i produktionen

Den nye maskine er udstyret med alle optioner og de nyeste teknologier. Alt sammen for at optimere og automatisere skæreprocessen i produktionen.

”Automatiseringsmulighederne har været et vigtigt parameter for os, da vi stod for at skulle vælge nyt maskinanlæg til laserskæreafdelingen. Vores kunder forventer både høj kvalitet og hurtig leveringstid, derfor går vi efter driftssikre maskinløsninger, som kan være med til at optimere processerne i vores produktion,” siger Henrik Høgh.

Den nye TruLaser forventes at være klar til produktion i uge 10.  

En ”TRUMPF” i ærmet

Hos jpbc kan vi slet ikke få armene ned – i uge 4 ankom vores nye Adige LT7 Fiber-rørlaser, som med topprofessionel installation fra IP Maskinservice allerede er sat i drift.

I uge 6 ankom vores nye TRUMPF TruLaser 5030. Og inden længe smider vi en ”TRUMPF” mere på bordet og byder bukkemaskinernes Rolls Royce – en TruBend 5085 – velkommen i maskinparken.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!