Bæredygtig Business – projektsamarbejde mellem JPBC A/S og 2C fra Bjerringbro Gymnasium

Bæredygtig Business - projektsamarbejde mellem JPBC A/S og 2C fra Bjerringbro Gymnasium

Hos jpbc er vi yderst bevidste om vores ansvar som virksomhed, når det handler om bæredygtighed. Derfor har vi valgt at arbejde med FN17 verdensmål, som grundlag for vores forbedring indenfor de verdensmål vi kan påvirke. Derfor så vi det som en spændende og meget oplagt mulighed til at få belyst vores arbejde med Verdensmålene, da vi her i efteråret blev kontaktet af Bjerringbro Gymnasium vedr. deres projekt ”Bæredygtig Business”

  • Får vi fortalt vores kunder og eksterne samarbejdspartnere nok om vores arbejde med verdensmålene, og kan vi gøre det bedre?
  • Bliver vores arbejde markedsført godt nok, og fremgår det klart og tydeligt på vores hjemmeside?
  • Fremgår arbejdet med verdensmålene synligt nok internt i vores dagligdag og produktion, og hvad kan vi gøre for at gøre det bedre?
  • Er der andre verdensmål, end dem som vi arbejder med på nuværende tidspunkt, som kunne være relevante for os?
  • Hvordan vurderer unge mennesker, der besøger os, jpbc som arbejdsplads?

Som led i projektet ”Bæredygtig Business” har 2C fra Bjerringbro Gymnasium haft en opgave med at se på jpbc med deres øjne med fokus på verdensmål for bæredygtig udvikling og markedsføring heraf. 

Den 26. september fik vi hos jpbc besøg af en flok engagerede elever fra 2c. De fik en rundvisning i hele virksomheden for at få et indblik i vores dagligdag og produktion. Derudover kom vi omkring det primære emne, hvordan vi hos jpbc arbejder med verdensmål og bæredygtig udvikling.

En uge senere tog vores Direktør Henrik Høgh og Procesingeniør med ansvar for bæredygtighed Jan Johansen så turen den anden vej til Bjerringbro gymnasium, hvor 2c i grupper på 2-5 personer, fremlagde deres rigtig mange gode og kvalificerede idéer til, hvordan vi hos jpbc kunne forbedre os, både i forhold til det interne og markedsføringsmæssige. De kom også med forslag til andre verdensmål, som vi kunne have fokus på. Desuden gav de god og konstruktiv feedback til, hvordan de så jpbc som attraktiv arbejdsplads.

Vi vil gerne rette en stor tak til Bjerringbro Gymnasium og 2C for at have hjulpet os med at se på vores virksomhed ”udefra”. Tak for godt, grundigt og seriøst arbejde med mange gode idéer og forslag som vi hos JPBC kan gå i gang med at bruge med det samme. Vi vil meget gerne samarbejde med Bjerringbro Gymnasium i fremtiden om lignende projekter”. – Direktør Henrik Høgh

 

Læs mere om vores arbejde for med verdensmål for bæredygtig udvikling.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!