jpbc Investerer i Nordeuropas største fiber-rørlaser: LT14 FIBER

Hos jpbc er vi stolte af at kunne præsentere vores seneste investering: LT14 FIBER.  Med vores nye maskine, som er den største fiberlaserskærer i Nordeuropa, er vi i stand til at levere avancerede løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Den nye LT14 Fiber er blevet leveret og installeret i samarbejde med vores pålidelige partner, IP Maskiner A/S, der har agentur ved BLM GROUP og er en anerkendt leverandør af avancerede bearbejdningsløsninger til metalindustrien.

LT14 FIBER er en robust og kraftfuld maskine, der giver os mulighed for at håndtere endnu større og tungere komponenter. Med den nye maskine kan vi bearbejde rør med en diameter fra 30 – 356mm og længder på op til 15m, både i råmaterialer og som færdige emner. Den imponerende kapacitet gør det muligt at håndtere en vægt på op til 135kg pr. meter, hvilket er en betydelig kapacitetsforøgelse for vores produktion. Med sin store bearbejdningskapacitet er LT14 FIBER særligt velegnet til bearbejdning af bygningsstål.

En af de mest imponerende egenskaber ved LT14 FIBER er dens innovative 3D skærehoved, der bevæger sig, mens den tungere metalkomponent holdes stabilt. Dette resulterer i øget hastighed og produktivitet samt en reduktion af slid og belastning på komponenterne.

LT14 FIBER er leveret med det avancerede styringsprogram ArTube, der gør det nemt at overføre tegninger til maskinen på få sekunder. Vi kan også nemt importere 3D-tegninger fra andre CAD-programmer, hvilket sparer os værdifuld tid i den komplekse proces med laserskæring.

Runde- og firkantede rør, specialprofiler,

åbne profiler.

SkærehovedvægtDiameterLængde (ind/ud
3D135kg/m30 – 356mm15m

Vores direktør, Henrik Høgh, deler sin begejstring for den nye investering:
“Vi er utroligt begejstrede for at have tilføjet LT14 Fiber Rørlaser til vores produktionsudstyr. Denne avancerede maskine vil ikke kun styrke vores kapacitet, men også forbedre vores evne til at levere præcise og effektive løsninger til vores kunder. Vi er sikre på, at denne investering vil sætte os helt i front inden for rørlaserskæring og hjælpe os med at imødekomme de voksende behov i industrien.” –

Vi ser frem til at udnytte potentialet i LT14 FIBER og levere skræddersyede løsninger, der opfylder selv de mest komplekse behov hos vores kunder. Vores investering i denne topmoderne maskine demonstrerer vores forpligtelse til fortsat at være førende leverandør inden for rør- og pladebearbejdning samt til at imødekomme den stadigt voksende efterspørgsel i industrien.

For yderligere information og forespørgsler kan du kontakte:

Salgsteamet hos jpbc
T: 86 65 92 22
E: jpbc@jpbc.dk

Marco Høgh
Daglig leder, Rørlaser

T: 81 40 20 24
E: mh@jpbc.dk

Mia Søndergaard
Key Account Manager / Rørlaser

T: 81 40 47 38
E: ms@jpbc.dk

Kim Sørensen
Teknisk salg, Rørlaser

T: 81 40 20 22
E: ks@jpbc.dk

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!