AMADA Revolverstanser model EMZ3612-M2: Markant opgradering af stanseafdeling hos jpbc

AMADA Revolverstanser model EMZ3612-M2

Hos jpbc er vi i fuld gang med installationen af vores nye AMADA revolverstanser, model EMZ3612-M2. Med denne investering udvider vi vores stanseafdeling med den nyeste teknologi og optimerer produktionskapaciteten markant.

EMZ3612-M2 er udstyret med et børstebord, der modvirker ridser på bagsiden, samt strømbesparende drevsystemer med et standbyforbrug på 1 kW og et gennemsnitligt driftsforbrug på 4,5 kW. Dette hjælper os med at bevæge os i retning af en mere miljøvenlig produktion. Den solide og kraftige værktøjsrevolver er fremstillet af slidstærk støbejernslegering og har en tykkelse på 120 mm, hvilket giver værktøjsrevolveren de bedste forudsætninger for præcis justering mellem stempel og matrice og sikrer dermed den højeste mulige præcision i stanseprocessen.

De valgfrie værktøjsidentifikationssystemer og dedikerede gevindstationer reducerer opstillings-tider og muliggør flere integrerede processer, hvilket vil øge effektiviteten og forbedre bearbejdningsprocesserne i vores stanseafdeling.

“Automatisering og optimering af bearbejdningsprocesserne samt fokus på energibesparelser, har været en afgørende faktor for os, da vi valgte vores nye stansemaskine. Vores kunder forventer høj kvalitet og hurtige leveringstider, derfor søger vi altid pålidelige maskinløsninger, der kan optimere vores produktionsprocesser” – udtaler Henrik Høgh.

Vores nye EMZ3612-M2 Revolverstanser forventes at være klar til produktion i uge 39. 

Features og fordele: EMZ3612-M2 Revolverstanser

 1. Alsidighed og optimering
  Maskinindstillingstider reduceres med hurtig og enkel udskiftning af matricerne.

 2. Dedikerede gevindstationer
  Gevindskæringsprocessen automatiseres under stansningen, hvilket forkorter den samlede bearbejdningstid.

 3. Stort arbejdsområde
  EMZ3612-M2 kan bearbejde plader op til 3050 x 1525 mm uden behov for repositionering, hvilket reducerer bearbejdningstiderne og øger effektiviteten.
 1. Energibesparende
  EMZ3612 har et lavt energiforbrug med et gennemsnitligt forbrug på 4,5 kW.

 

Tekniske specifikationer

Pressekapacitet: (kN): 300
Positionering:  (mm): ± 0,1
Antal Stationer: 58
Maskinramme: Bro-ramme
Akselrejseafstand: (mm):  3050 x 1525

Dimensioner

Længde (mm): 5436
Bredde (mm): 6212
Højde (mm): 2342
Vægt (kg): 21500
Akselrejseafstand (mm): 3050 x 1525

Vil du vide mere?

Vi ser frem til at levere kvalitetsløsninger med korteleveringstider til vores kunder. For mere information eller forespørgsler om vores nye EMZ3612-M2 Revolverstansemaskine, er du velkommen til at kontakte salgsteamet hos jpbc på telefon 86 65 92 22. 

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!