Den Magiske Julestjerne: Et juleeventyr fra jpbc   

Den magiske julestjerne

En vinteraften, for 36 år siden, da stjernerne på himlen lyste som glitrende julelys og sneen dækkede landskabet som et fnugget tæppe, startede et juleeventyr hos jpbc. Denne hjertevarme tid, hvor mørket udenfor blev oplyst af lysene i hjemmene og dufte af gløgg og kanel fyldte luften, markerede begyndelsen på en magisk tradition.  

Under en stjernespækket himmel trådte jpbc ind i julemagiens verden. Det magiske eventyr begyndte som en gimmick i ønsket om at sprede juleglæde og varme hjerter blandt alle deres kunder og samarbejdspartnere. jpbc besluttede sig for at skabe noget helt særligt. Ideen om de magiske julestjerner opstod.   

De dygtige håndværkere hos jpbc knoklede flittigt for at designe og stanse de første julestjerner ud på denne vinteraften i 1987. Julestjernerne blev en for en pakket med forsigtighed og kærlighed og placeret ved siden af årets varme julehilsen. Hver stjerne fik selskab af ord, der ønskede glædelige helligdage og et nyt år fyldt med lykke og velvære. Med hjertet fuld af forventning blev julestjernerne sendt afsted til alle kunder og samarbejdspartnere.   

Julestjernens rejse   

Det viste sig, at disse julestjerner bar mere end blot metallisk glans; de bar på en gnist af julemagi. Året efter besluttede jpbc at genoplive det magiske design og stansede flere julestjerner ud på skinnende messingplader. Sådan opstod traditionen med de magiske julestjerner, der stadig hvert år finder vej til varme julehjerter.  

Allerede få år efter juleeventyrets begyndelse – i 1990 – blev der tilføjet et nyt kapitel til eventyret om jpbc’s magiske julestjerner. Med tilføjelsen af en laserskærer til værkstedet kunne julestjernerne nu skæres med præcision og finesse. Det blev starten på en helt ny æra, hvor julestjernerne blev tilført hidtil usete detaljer. Hvert år, som juletræet bliver pyntet og stearinlysene tændt, vokser stjernernes magi.  

Det digitale juleværksted   

Stjernedesigneren Lora

I mere end 20 år er det den dygtige programmør, Lora, der har været jpbc’s trofaste stjernedesigner, som med sin kreativitet og dedikation har formået at indfange ånden af jul i hvert enkelt design. Hendes virtuelle pen danser over skærmen som en tryllestav, og væver julemagi ind i hver krog af stjernernes elegante former. Hvert år bringer hendes kreative hånd nye motiver til livs, og dermed fortsætter traditionen med at sprede juleglæde og varme til alle, der modtager disse særlige stjerner fra hjertet af jpbc.  

Et magisk samleobjekt   

Julestjernerne har udviklet sig fra enkle hilsner til magiske samleobjekter. For jpbc’s kunder og samarbejdspartnere er julestjernerne blevet mere end blot dekoration; de er et symbol på tradition og magi. Hver stjerne, skåret med omhu og sendt ud i verden, bærer på en unik fortælling om glæde og samhørighed.  

Hvert år deler folk deres glæde over at have modtaget den magiske julestjerne, og historier om stjernernes videre rejse begynder at udfolde sig. Fra hjerte til hjerte er disse stjerner blevet et lysende symbol på julens magi, og år efter år, når de bliver fundet frem fra julekasserne, spreder de glæde, minder og en smule fortryllelse i hjem overalt.  

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!