jpbc byder Elise Thorsen velkommen som ny økonomidirektør

Elise Thorsen velkommen som ny økonomidirektør

Det er med stor glæde, at vi den 1. januar 2024 har budt Elise Thorsen velkommen som økonomidirektør hos jpbc. Elise har en imponerende baggrund inden for økonomi samt stor erfaring med ledelse. I sin nye rolle som økonomidirektør vil en af Elises primære opgaver være at sikre jpbc en sund og bæredygtig økonomi.

Elise har fra sine tidligere ansættelser stor brancheerfaring, og har derfor god indsigt i markedet, ligesom hun kender til branchens udfordringer. Derfor er vi ikke i tvivl om, at Elise er en ressource, der hurtigt vil opnå resultater hos jpbc.

“Vi er utroligt glade for at byde Elise velkommen som økonomidirektør hos jpbc. Med hendes imponerende erfaring og visionære tilgang til økonomisk ledelse er jeg overbevist om, at Elise vil spille en afgørende rolle i at forme jpbc’s fremtidige succes. Sammen ser vi frem til at styrke vores position på markedet og opnå en bæredygtig vækst,” udtaler Henrik Høgh, direktør.

For Elise er det afgørende, at jpbc fortsætter den positive udvikling og vækst med særligt fokus på at være i front inden for både produktionsoptimering og den grønne omstilling. Hun har en klar vision for jpbc og udtrykker det således: ” jpbc fremstår som en spændende og udviklingsorienteret virksomhed. Min indsats vil bidrage med gennemsigtighed og optimering, hvilket vil gøre jpbc mere smidig gennem klare beslutningsgrundlag, og samtidig støtte den bæredygtige udvikling. Mit mål er desuden at optimere arbejdsprocesserne og frigive ressourcer hos den øvrige ledelse.”

Om Elise Thorsen

Elise, 54 år, bor i Foulum sammen med sin mand, Henning. Hun har en baggrund inden for økonomi og har senere taget en diplomuddannelse i ledelse. I sin fritid er Elise aktiv og dyrker blandt andet styrkeløft, som er en fælles passion for familien. Derudover fungerer hun også som dommer i styrkeløftkonkurrencer.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!