Hos jpbc er vi specialister i små og store serier

Kontakt vores salgsteam - jpbc

Hos jpbc har vi arbejdet med metalbearbejdning siden 1986. Vi er specialister i produktion af både små og store serier, og vi har en dygtig og engageret medarbejderstab, der altid er klar til at hjælpe og bringe dine idéer til virkelighed. Vores topmoderne maskinpark kan håndtere opgaver i alle størrelser, og vi skræddersyr løsninger med kort leveringstid – præcist, effektivt og til konkurrencedygtige priser.

Én samarbejdspartner, én deadline

Vi løser alle opgaver inden for rør- og pladebearbejdning. Med os og vores konceptløsninger får du en totalleverandør, der hjælper dig med at nå dine mål. Du får én fast kontaktperson, som styrer hele processen og sikrer, at du får leveret kvalitetsprodukter til tiden. Dermed får du også kun én deadline, som du skal forholde dig til.

Vi hjælper dig fra idé til færdigt produkt

Vores konceptløsninger starter allerede fra idéfasen, hvor vi hjælper dig med at finde de rigtige løsninger, og helt frem til du står med det færdige produkt. Vores produktion kan varetage alle tænkelige opgaver, fx laserskæring, stansning, svejsning, bukning, valsning, efterbearbejdning med mere.

Ønsker du at realisere dine idéer og produkter inden for metalbearbejdning, er jpbc din pålidelige samarbejdspartner. Vi yder professionel rådgivning og leverer topkvalitetsløsninger, der er lavet med præcision. Vores fokus er at hjælpe dig, uanset om du har behov for hjælp til en enkelt opgave med få emner, små serier eller større produktioner.

Har du behov for at få testet en ny idé eller koncept, kan vi udarbejde en prototype, som giver dig en bedre teknisk forståelse for produktet. Ved hjælp af en prototype kan du få afklaret, om alle betingelser for at starte en reel produktion er opnået.

Skræddersyede metalbearbejdningsløsninger

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester inden for metalbearbejdning, herunder:

 • Rørlaserskæring
 • Laserskæring
 • Vandskæring
 • Stansning
 • Afgratning
 • Valsning
 • Bukning
 • Svejsning
 • Efterbearbejdning
 • Montage
 • 3D prototyper

Derfor kan vi levere en komplet skræddersyet løsning – og vi kan leveret et færdigt produkt, uanset hvilken type metal, der anvendes, og hvordan det skal bearbejdes.

Vores maskinpark er gearet til at producere både store og små serier. Vi har en effektiv produktionslinje, som sikrer, at vi kan levere et professionelt og præcist resultat, uanset størrelsen på serien eller produktionen.


Vil du høre mere? Kontakt jpbc salgsteam 

Vil du høre mere om dine muligheder, så kontakt vores salgsteam til en uforpligtende snak:

T: 86 65 92 22
E: jpbc@jpbc.dk

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!