CoWelder: Nyeste investering i vores svejseafdeling

CoWelder svejserobot

CoWelder Svejserobot automatiserer svejsning i din produktion uden at sprænge budgettet.

Hos jpbc udvider vi løbende vores produktionsmiljø med nye, innovative løsninger, der kan øge effektiviteten, forbedre kvaliteten og reducere omkostningerne.

Derfor er vi stolte af nu at introducere vores seneste investering i svejseafdelingen: CoWelder svejserobotten. CoWelder er en avanceret robotteknologi, som giver os en effektiv automatiseringsløsning, der revolutionerer vores svejseprocesser og åbner døren for en lang række fordele for vores kunder.

Fordele ved CoWelder svejserobotten

CoWelder svejserobotten er en effektiv og nem løsning til automatiseret svejsning. Den er designet til at forbedre svejsekvaliteten, reducere produktionstiden og frigøre vores dygtige svejsere til mere komplekse opgaver. Med CoWelder kan vi imødekomme efterspørgslen fra vores kunder med større hastighed og nøjagtighed end nogensinde før.

Nogle af de fordele, som CoWelder giver, er:

  • Hurtigere leveringstider
  • Forbedret svejsekvalitet
  • Automatisering af svejsningsprocessen
  • Øget produktivitet
  • Fleksibilitet i produktionen
  • Reduktion af fejl og spild
  • Øget sikkerhed og ergonomi for vores medarbejdere

 

Hurtigere leveringstider

Ved at automatisere svejsningsprocessen kan vi øge produktionshastigheden og reducere ventetiden for vores kunder. CoWelder sikrer en konstant arbejdshastighed og eliminerer behovet for manuel intervention, hvilket betyder, at vi kan færdiggøre projekter hurtigere end nogensinde før.

Forbedret svejsekvalitet

En af de primære fordele ved CoWelder er dens evne til at levere præcise og ensartede svejsninger af høj kvalitet – hver gang. Den præcise styring af svejseprocessen og den avancerede teknologi sikrer, at hver svejsning udføres med høj nøjagtighed og konsistens. Dette resulterer i færre defekte dele og mindre behov for efterbearbejdning, hvilket sparer både tid og ressourcer i vores produktionsproces. Derudover øger det produktkvaliteten og holdbarheden.

Effektiv automatisering af svejsningsprocessen

CoWelder svejserobotten er udviklet til at forenkle og forbedre svejseprocessen i vores produktion. Ved at implementere CoWelder og dens avancerede robotteknologi kan vi automatisere svejsningen af vores emner.

Automatisering af svejsningsprocessen frigør vores svejsere fra ensartede opgaver og giver dem i stedet mulighed for at fokusere på andre, mere komplekse og udfordrende projekter. Dette øger ikke kun vores produktivitet, men også vores medarbejderes tilfredshed og engagement.

Det giver os også mulighed for at øge vores produktionskapacitet og -effektivitet betydeligt og samtidig opretholde en høj kvalitetsstandard i vores svejsearbejde.

Øget produktivitet

Ved at automatisere dele af svejsningsprocessen frigøres vores svejsere fra ensartede opgaver. I stedet kan de fokusere på mere komplekse og udfordrende projekter. Dette øger ikke kun vores produktivitet, men også vores medarbejderes tilfredshed og engagement.

Fleksibilitet i produktionen

Med CoWelder svejserobotten har vi mulighed for at tilpasse vores produktion efter vores kunders behov. Vi kan nemt skifte mellem forskellige svejseopgaver og justere batchstørrelserne efter ordremængden. På den måde kan vi imødekomme selv de mest varierede krav fra vores kunder.

Reduktion af fejl og spild

Takket være den høje nøjagtighed CoWelder leverer i sine svejsninger, mindskes risikoen for fejl og unøjagtigheder i svejsningerne. Det bidrager til færre defekte dele og materialeaffald, hvilket igen øger vores produktionskapacitet og -effektivitet. Derudover minimeres behovet for efterbehandling og omarbejde, hvilket sparer både tid og ressourcer.

Øget sikkerhed og ergonomi

CoWelder bidrager også til en forbedring af vores arbejdsmiljø samt øget sikkerhed for vores medarbejdere. Ved at automatisere tunge og gentagne opgaver frigør CoWelder vores medarbejdere til mere komplekse og værdiskabende opgaver, samtidig med at den reducerer risikoen for arbejdsulykker og belastningsskader. Dermed kan vi skabe et sikkert og ergonomisk korrekt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan trives og yde deres bedste.

Miljømæssige fordele

CoWelder svejserobotten giver også en række miljømæssige fordele, og dermed bidrager CoWelder til vores bæredygtighedsinitiativer. Det gør CoWelder bl.a. gennem optimeringen af svejseprocessen, reduceringen af spild og materialeaffald, og så har CoWelder et lavere energiforbrug. Det er alt sammen med til at understrege vores forpligtelse til at drive en miljøvenlig produktion. 

 


Vil du høre mere?

Vil du høre mere om, hvilke muligheder CoWelder svejserobotten giver dig og din virksomhed? Så kontakt os i dag til en uforpligtende samtale.

T: 86 65 92 22
E: jpbc@jpbc.dk

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!