Amada revolverstanser opgraderet med ny automationsløsning

Amada revolvorstanser

Hos jpbc arbejder vi løbende på at styrke og effektivisere vores produktion. Derfor har vi nu opgraderet vores Amada revolverstanser med en ny automationsløsning bestående af en ilægger samt udtager. Med tilføjelsen af ilæggeren L III og udtageren PR-III fra Amada til vores produktionsmiljø kan vi nu tilbyde vores kunder endnu mere effektive og præcise stansnings- og bearbejdningsløsninger.

Automatisk ilægning af plader

Med den nye Ilægger, L III fra Amada, er det nu muligt for os at automatisere ilægningen af plader i vores Amada revolverstanser. Ilæggeren håndterer automatisk materialetilførslen til revolverstanseren og kan arbejde med forskellige materialer som stål, aluminium og rustfrit stål takket være dens sugekopper.

Maskinen har et kompakt design, som giver nem adgang til læsning af råmateriale. Ilæggeren har en høj lastekapacitet på 3 ton på hver af de to udskiftelige paletter. Det er med til at sikre en uafbrudt produktion, hvilket øger vores effektivitet og produktionskapacitet betydeligt.

Automatisk fjernelse, sortering og stabling af bearbejdede dele

Udtageren PR-III er et tre-akslet håndteringssystem, der er designet til automatisk at fjerne, sortere og stable de bearbejdede dele fra revolverstanseren. Udtageren har to specielt designede sugekoppeplader, som betyder, at maskinen kan håndtere forskellige typer materialer og sikre en korrekt og præcis fjernelse og stabling af de bearbejdede dele.

Takket være den automatiske delstabling er det muligt også at skabe en let overgang til andre bearbejdningsprocesser, fx bukning. Dermed øger vi vores produktionsfleksibilitet og hastighed markant.

Hvad betyder det for vores kunder?

Med vores to nye automationsløsninger kan vi tilbyde vores kunder endnu hurtigere og effektiv stansning af forskellige materialer, herunder stål, aluminium m.m.

Den automatiske ilægning og fjernelse af dele sikrer en mere effektiv produktionsproces med færre fejl og afbrydelser. Samtidig giver det os mulighed for at håndtere en bredere vifte af materialer og komplekse dele, hvilket resulterer i en højere kvalitet og nøjagtighed i vores output.

Vil du vide mere?

Hos jpbc er vi dedikerede til at investere i den nyeste teknologi, så vi kan imødekomme vores kunders behov og levere førsteklasses løsninger med maksimal effektivitet og pålidelighed.

Ønsker du mere information om vores nye automatiseringsløsninger til vores Amada revolverstanser, eller har du en forespørgsel, er du velkommen til at kontakte vores salgsteam på telefon 86 65 92 22.

Få nyheder og inspiration

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!